NewtonBar - Cocktailuri, petreceri private si majorate | Newton Bar

Newton Gastro Bar - Bar, Narghilea, Food, Petreceri private

Click here to revoke the Cookie consent

Str. J. L. Calderon Nr. 56 (Universitate)

Newton GastroBar - pentru petreceri private

Newton Bar este barul cunoscut din centrul Bucurestiului, inca din anul 2000, locul in care cele mai memorabile evenimente se petrec, reprezentand o prezenta constanta in viata de noapte a orasului printr-o abordare avangardista a design-ului si a produselor exclusiviste oferite. Construit pe doua nivele, poate sustine toate tipurile de petreceri, gazduind in acelasi timp atat iubitori ai diversitatii de bauturi,cafelei cat si grupuri de prieteni care doresc sa petreaca intr-un mediu privat marcat de o atmosfera unica.

In timp, ne-am dedicat activitatea stilului si spiritului celor care celebreaza viata in cele mai profunde aspecte si sunt in permanenta in cautarea fericirii. Prin multitudinea de decoruri pe care le putem crea am mixat influente unice si inovative din diverse culturi si experiente pe care le-am trait in interiorul localului.

De cate ori nu ne-am dorit sa avem un loc in care sa putem uita de griji, in care doar sa ne relaxam si sa ne distram sau sa savuram o bautura fina si reconfortanta, in timp ce muzica ambientala iti acompaniaza placut si relaxant momentele de fericire alaturi de prieteni.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti iei prietenii, iubita, sotia si sa intri in acest loc in care, pentru cateva minute, ore, iti garantam ca iti vom crea o lume doar a ta. Contacteaza-ne pentru rezervare !

Str. J. L. Calderon Nr. 56 (Universitate)

rezervari@newtonbar.ro

� 2013 NEWTON

designed by CREATIVE ONES.